WEDSTRIJDVERSLAGEN 2015 - 2016

ZUTENDAAL VV - KSM

05/09/2015

Eerste seizoensoverwinning een feit!​

Eerste wedstrijd van het seizoen tegen een traditioneel moeilijke (en vaak betere) tegenstander. Mooi veld, goede ref en een knap Millen. Van bij de aftrap wist KSM zijn wil op te leggen aan Zutendaal, en het duurde niet lang voor de eerste kansen kwamen. Een daarvan was meteen raak: de doorgebroken Pé (nochtans met veel bok in de pens van de dag ervoor) wist de bal mooi voorbij de uitkomende keeper te stiften. KSM op voorsprong dus. Ook in de veerdere eerste helft was KSM de baas en er kwamen ook nog wat halve kansen via Davy en Pé. Na de koffie was het meer Zutendaal dat de baas was. Aanvankelijk zonder echter zonder veel doelgevaar. Naarmate de wedstrijd vorderde kwamen die kansen er wel, maar keeper Rudi was in een topdag en wist alle ballen knap te pakken. Goede reflexen, af en toe  wat geluk en wat hulp van medespelers, maar de nul bleef op het bord. KSM kreeg ook nog een 3-tal rijpe kansen maar kon de score hélaas niet meer opdrijven. Verdiende overwinning. De derde helft werd trouwens ook door ons team met glans gewonnen. Op naar de volgende!​

Ploegopstelling:
Jans, Dewalleff ('35 Lehane H.), Vrancken (35’ Hardy), Cosemans, Meers ('35 Cuvelier),  Partoens,  Reynders, Peters, Snellinx,

Lehane L., (35' Hermens), Jacobs,

Doelpunten KSM: Pé Cosemans

Beste ref: ene goei van hun

MVP: Keeper Rudi Jans hield alles tegen wat ook maar enigzins kon. Beste match ooit!

Toogploeg: Steegen, Vossen, Hauben, Colson, Peters, Verhelle, Rutten en Noel!

ZWARTBERG VV - KSM

11/09/2015

Doelpuntenfestival!​

Tweede uitwedstrijd op rij, ditmaal tegen Zwartberg VV. Steeds een moeilijke tegenstander. KSM begon wat slapjes aan de wedstrijd en kreeg halverwege de eerte helft dan ook een doelpunt binnen. Gelukkig kon Gert Van Olmen juist voor rust de bordjes gelijk hangen. Na de rust werd het een echt doelpuntenfestijn. Zwartberg liep weer uit, KSM kwam op gelijke hoogte via Pé (zijn tweede van het seizoen al), waarna de mijn jongens weer uitliepen tot 4-2. Met een druk slotoffensief wist KSM via Ronny en KIm alsnog de bordjes gelijk te hangen. Een verdiend gelijkspel, gekruid met maar liefst 8 doelpunten. De after-party in zwembad Neptunus mocht er wezen! Wie weet hoe die mechanische stier zich nu voelt?

Lehane H., Vrancken, Cosemans, Meers, Cuvelier, Partoens, Van Olmen, Peters, Snellinx, (35' Vossen), Dewalleff, ('35 Jacobs F.), Jacobs, ('35 Partoens)

Doelpunten KSM: Pé Cosemans, Rony Vossen, Kim Snellinx, Gert Van Olmen

MVP: Ronny Vossen - mocht nog eens mee van Peggy - en scoorde de belangrijke vierde goal.

Toogploeg: Hardy, Colson, Hankie-penkie, Jelle & Noel!

KSM - Bristol Redland Ramblers F.C.

18/09/2015

Internationaal sportief toptreffer​ met bier en bbq!

Afgelopen vrijdag stond er een heuse interland op het programma. Krom en Stijf trok ten strijde tegen het +45 team Redland Ramblers FC uit Bristol.  Een toffe bende zowel op als naast het veld bleek later. Na een korte kennismaking, en onder het genot van een biertje konden we dan beginnen aan de wedstrijd. Het veld lang er netjes bij, de lijnen kaarsrecht en het weer super om te voetballen. De wedstrijd begon snedig langs beide kanten, inzet en duels in overvloed natuurlijk. Ref Johan had echter alles in de hand en hield het kort. Na een kwartiertje konden de Ramblers de score openen met een droge knal in de hoek. Maar nog voor rust wist Pé de bordjes weer gelijk te hangen ne een knappe solo en een dito afwerking. Met een gelijkspel de rust in dan. Na de kofie voerde de Engelse "lads" de druk op en moest doelman Henri zich tweemaal gewonnen geven. Krom en Stijf zag de bui al hangen en begon nu wat meer druk te zetten op de tegenstander, die duidelijk door hun krachten heen zaten. Er volgde heel wat kansen voor onze ploeg, en Pé kon ook daar weer eentje van benutten. Mooie aanname, knap vrijgedraaid en koel afgewerkt. Millen bleef drullen, maar helaas zat de tijd erop. Een eerste nederlaag dit seizoen tegen een super sportieve en fijne tegestander. Na de wedstrijd was het dan tijd voor bier en verbroedering. Schepen Kersten kwam ook effe langs met een cadeautje vanwege de Gemeente Riemst. Waarvoor dank natuurlijk. Er volgde nog een fijne winter BBQ en enkele fijne toespraken. Kortom, weer een topavond voor KSM. Op naar de volgende!

Doelpunten KSM: Pé Cosemans (2x)

Beste ref: Johan Cuypers bracht deze taak met glas tot een goed einde.

MVP: Met twee knappe doelpunten konden we niet anders dan Pé uitroepen tot Man van de Match!

Toogploeg: zo goed als iedereen van onze veteranen was er! Top!

KSM - H.I.H. Hoepertingen

25/09/2015

Vlotte overwinning, niks op aan te merken!

Weer een vrijdagavond wedstrijd in de Zeemeeuw Arena, ditmaal tegen HIH Hoepertingen. in een ver verleden speelden beide ekftallen al wel eens tegen elkaar, maar het was toch uitkijken naar wat het ging worden. Het veld lag er picco-bello bij: rechte lijnen en fris gras. KSM begon gretig en wist vlot te combineren vanuit het middenveld. Loopwonder Kenny deed de ploeg draaien, en Gertje kon na een kwartier dan ook de score openen met een prachtige stifter. Hoepertingen bood wat weerwerk, maarkon doelman Cuv niet echt belagen. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Een dominant Millen met heel wat kansen. Topschutter Pé Crashcar wist er ook eentje tegen de netten te rammen en kort daarna scoorde Gert ook nog zijn tweede. Millen liet nu wat begaan en Hoepertingen kwam wat meer aan de bal. Met het matcheinde in zicht kon Adriaan ook nog mooi intikken en zo de eindstand op 4-0  brengen in deze aangename en sportieve wedstrijd. Fijne tegenstander, lekker hapjes na de wedstrijd en natuurlijk weer de nodige Jupiler! Trouwens de derde helft werd met glans gewonnen door onze ploeg!

Cuvelier, Vrancken, Cosemans, Meers, Jacobs J, Van Olmen, Peters, Snellinx, (35' Vossen), Dewalleff, ('35 Hermens.), Jacobs F, ('35 Vossen)

Doelpunten KSM: Pé Cosemans, Van Olmen (2X), Hardy A,

Beste ref: Urbain, zoals steeds streng, maar rechtvaardig

MVP: Met twee knappe doelpunten konden we niet anders dan Gertje uitroepen tot Man van de Match!

Toogploeg: Jantje, Charel, Willy, Charel, Luc, Henri, Jan Noelmans, Stefan,

KSM - Lillonia Houthalen

02/10/2015

Logisch gelijkspel, niks op aan te merken!

Weer aan vrijdagavond wedstrijd aan het zwembad. De tegenstander uit Houuthalen staat vooral bekend "om de ref met de rare bril", maar is zeker en vast een leuke en sportieve tegenstander. Zo ook vrijdag. Lillonia was in de eerste helft zeker de betere ploeg, zodat we ook logischerwijze met een achterstand gingen rusten. In de tweede helft een gretiiger Millen, met kansen voor Pé en Gert. Toch was het wachten tot net voor affluiten om de gelijkmaker te scoren. Hard afstandschot van Gert, lossen van de keeper, en in de rebound kon de goed volgende Adriaan binnentikken. Al bij al iedereen tevereden in een zeer leuke sportieve pot voetbal. De derde helft ging door in Elst, waar we op het Bal van de Burgemeester konden genieten van heel wat Jupilers en een spetterende optreden van ons huisorkest Domino!

Cuvelier, Vrancken, (Jacobs F.) Cosemans, Meers, Van Olmen, Peters, Dewalleff, ('35 Hermens.), Jacobs F, ('35 Vossen)

Doelpunten KSM: Adriaan Hardy

Beste ref: Urbain

MVP: goede match van great old Urbain, ook al dachten die van Lillonia d'er anders over.

Toogploeg: Jantje, Charel, Willy, Charel, Luc, Henri, Michel, Stefan,

VK BAUTERSHOVEN - KSM

10/10/2015

Weer een zege voor sterk KSM.

Zonninge zondag, een beter plein dan verwacht, en hélaas weer een ref die met kaarten staat te zwieren. KSM trad aan zonder topschutter Cosemans, niet niet uit zijn bed kon. De wedstrijd begon rustig met afwachtend voetbal langs beide kansen. Na een kwartiertje de eerste echte kans voor Millen, maar ook voor de thuisploeg. Vermeldenswaardig was nog de stevige trap van Koen .....in de lucht. Verder ook nog geel voor Koen en lange Jo. Rust bracht raad, en na een paar goede wissels was het KSM dat de score kon openen via Sebas. Een intikkertje. "Een goal die Charel ook nog gemaakt had" klonk het naast de lijn. Niet kort erna al 0-2 via loopwonder Kenny. Millen op rozen dacht iedereen, maar dat was zou toch nog efffe anders worden. Krom en Stijf nam wat ggas terug en de VK boys kwamen terug tot 2-2 na slecht verdedigen van de bezoekers. Terug vuur in de match, en ook Kenny zag het geel voor de ogen. Niet zo erg, want dat was blijkbaar de aanleiding voor Kenny om krachtig door te zetten en de verdiende 2--3 op het bord te knallen. Leuke sportieve wedstrijd, met weeral een verdiende overwinning voor de Millerse vets. Na de match nog lekkere taart en Cristal uit het flesje. Ohja, en Joke won nog een leuk prijsje voor het helicoptermeisje.

Meesen, Cuvelier, ('35 Jodogne), Jacobs F., Meers, Van Olmen, Peters, Dewalleff, Hermens, Jacobs J, Reweghs ('35 Vossen), Teunkes,

Doelpunten KSM: Sebastien en Kenny (2X)

Beste ref: die was er vandaag helaas niet!

MVP: met twee doelpunten niemand minder dan Kenny

Toogploeg: Willy, Eddy, Bart, Jos, de kleine van Teun en de hond van Teun

KSM - VETERANEN WINTERSLAG

17/10/2015

Monsterscore voor KSM.

Regenachtige vrijdagavond, goed bespeelbaar veld en een sportieve tegenstander. KSM trad weer aan zonder topschutter Cosemans, ziek in bed. Maar gelukkig wel met marathon man Kenny. De wedstrijd begon rustig met al snel enkele kansen voor Millen. Eentje daarvan ging binnen: de openingstreffer via Kayke.  Maar helaas was de veugde van korte duur: Chris ging losweg over de bal heen en de vrijstaande Winterslag-boys kon de bordjes gelijk hangen. Alles te herdoen dus. Millen bleef komen en we moeten eerlijkheidshalve ook toegeven, Winterslag stond niet erg goed te verdedgen. Gevolg een 4-1 ruststand met doelpunten van Kayke, Simmy en Kenny. Na de tweede helft hetzelfde spelbeeld, en een wedstrijd die eiindigde in een vlotte en verdiende 9-2 overwinning voor KSM. De grootste overwinning tot nu toe dit seizoen. na de wedstrijd waren er lekkere hapjes, heel wat tombola en natuurlijk weer heel wat Jup!

Ploegopstelling: Cuvelier, Jacobs F., Meers, Van Olmen, Dewalleff, Hermens, Reweghs, Teunkes ('35 Verhelle), Simmy, Maqoui, Snellinx ('35 Vrancken)

Doelpunten KSM: Van Olmen, Kayke (4X), Simmy (3X) en Kenny

Beste ref: weeral Urbain, al dachten die van Winterslag er anders over!

MVP: metKayke, een hattrick met er nog een doelpunt bovenop

Toogploeg: Willy, Eddy, Jan, Charel, Domi, Rudi, William, Bartje,

KSM - VETERANEN GELLIK

25/10/2015

Scoreloos gelijkspel voor KSM.

Zonnige oktoberdag, mooi speelveld en een hoge opkomst KSM'ers. Dat vooraf. Voor de gelegenheid trok KSM naar het sportveld in Herderen om daar de vrienden van Gellik partij te geven.  Een leuke pot voetbal, waarbij beide teams elkaars evenknie waren. Wat betreft de kansen was KSM zeker in het voordeel. Onbegrijpelijke missers bij momenten. Sportieve wedstrijd over heel de lijn. Lekkere taart en een Jupke achteraf. Meer moet dat niet zijn. Waarschijnlijk stilte voor de storm, want langzaam maar zeker komt er de Portugal trip weer aan!

Ploegopstelling: Jans ('35 Cuvelier), Jacobs F. ('35 A. Hardy), Meers, Dewalleff, Hermens, Verhelle, Peters, Snellinx ('35 Jodogne), Cosemans, Vrancken, Jacobs J.,

Doelpunten KSM: hélaas niemand

Beste ref: weeral Urbain, vlekkeloos!

MVP: het team collectief van KSM

Toogploeg: Willy, Teun & zoon, Jan, Charel, Domi, Jos, William, Bartje, Chris, Noel, Henri, Wendy, Sandra, Sabine,

KSM - ViCou St. Walbourge

31/10/2015

Jordi scoort winning goal voor KSM.

Het was al een tijdje geleden dat KSM het nog eens opnam tegen de vrienden van Saint Walbourge. Ploegafgevaardigde Benoit is immers een graag geziene gast in Millen, en ook in Elst. KSM kon voor deze wedstrijd weer beroep doen op Kayke en ook keeper Meesen was nog eens van de partij. De Millerse vets begonnen sterk aan de wedstrijd, maar de tegenstander bood goed weerwerk. KSM kon de score openen via Adriaan, maar nog voor rust kon ViCou gelijkstellen. Heel wat reddingen van keeper Meesen waren nodig om zo de rust in kunnen te gaan. In de tweede helft was Millen baas, maar zonder echt te kunnen dreigen. Veel balverlies, foute keuzes en een dosis ongeluk. Vlak voor affluiten kon youngster Jordi dan toch nog de verdiende winninggoal maken voor Krom en Stijf.

Ploegopstelling: Meesen, ('35  Vossen ) Jacobs F. ('35 A. Hardy), Meers, Dewalleff, ('35 Hermens), Verhelle, Peters, Snellinx ('35 Jodogne), Cosemans, Vrancken, Jacobs J., Reweghs,

Doelpunten KSM

Beste ref: Johan Fintro vdeed het lekkeloos!

MVP: het was moeilijk, daarom de eerste helft keeper Meesen, en younster Jordi de tweede helft

Toogploeg: Willy, B-post, Jan, Charel, Domi, Jos, William, Bartje, Chris, Noel, Henri,

Lea Boys Heers - KSM

06/11/2015

Zware nederlaag voor zwak KSM.

De verslaggever zat in Portugal dolfijnen te spotten, dus helaas geen verslag. Enkel de mededeling gekregen van een zware nederlaag en een zwakke prestatie van KS Millen. Volgende keer beter.

Ploegopstelling: A. Hardy, Jans, Meers, Hermens, Verhelle, Cosemans, Vrancken, Jacobs J., Boosten, Partoens, Jacobs Fr.,

Beste ref: o, geen idee wie dat was

MVP: we gaan passen hiervoor

Toogploeg: B-post,

KSM @ Sagres Tournament
07/11/2015

C.R.I.S Veteranos Sagres - Krom & Stijf Millen.

De eerste wedstrijd van KSM in Portugal was tegen de gastheren uit Sagres. Het mooie kunstgrasveld in Vila do Bispo is ons immers vertrouwd. Sagres begon heel sterk, maar keeper Meesen kon alles pakken wat er te pakken viel, en als dat niet zo was, was er nog steeds Domi om een "handje "toe steken. Milen kwam zelden voor het doel van de gastheren. Vlak voor tijd werd het dan toch nog 1-0 via een leuk opgezetten aanval van de Sagres Boys. In de tweede helft was het meer Millen dat kwam opzetten, maar doelpogingen van Andy en Rony gingen er net niet in. Bij Sagres was het beste er ook af, zodat we deze wedstrij nipt verloren.

Almancil Ica Veteranos - Krom & Stijf Millen.

De tweede wedstrijd was er eentje om snel te vergeten. De sterke tegenstander uit Almancil was een maat te sterk voor Krom & Stijf. Na 20 minuten was het al 2-0. Even was er nog hoop toen Kim wist te milderen, maar na de rust liep het Portugese team verder uit tot 6-2. Ref JOhan - voor de gelegenhied diepe spits - kon meteen zijn eerste internationaal doelpunt scoren voor KSM. Zeer sportieve wedstrijd, waarbij Millen vooral last had van de warmte, de opgelopen jetlag, en natuurlijk de vele lieters Super Bock. Tenslotte ook de nog de uitspraak van het tornooi: " Ik speelde vandaag wel een berematch!" Aan U om te raken over wie het gaat!

Ploegopstelling: Meesen, Lehane, Reweghs, Snellinx, Dewalleff, Penninger, Onclin, Peters, Hardy, Cuypers, Vossen, Cuvelier, Grauwen, Maqoui, Jodogne

Doelpunten KSM: Cuypers Johan en KIm Snellinx

MVP: berematch van Koen!

Toogploeg: Willy, Henk, Noel, Luc, Bjorn, William, Charel, Jan, Colson,

KWB St. Lutgarde - KSM

06/11/2015

Wederom zware nederlaag voor KSM in ondertal.

Zondagochtend, veel wind, triestig weer. Ook triestige opkomst, want  bij aftrap stonden er maar 9 KSM'ers op het velden. Laattijdige afzeggingen, niet komen opdagen en verslapen waren de uitvluchten. Spijtige zaak, zeker als er dan mensen speciaal vanuit Gent vroeger afzakken om te spelen. Wat respect en eerlijkheid is toch niet zoveel gevraagd.

De wedstrijd dan: KSM verdedigde lange tijd erg goed, doelpunt 2 van Sint Lutgarde was twee meter buitenspel en vlak voor rust de 3-0. Tweede helft, doelpunt Josly en vervolgens een afgekeurde goal van KSM, waarna de kopjes de grond in gingen. Einduitslag 6-1

Een wedstrijd om snel te vergeten.

Ploegopstelling: .Lehane, A. Hardy, Hardy, Meers, Peters, Cosemans, Cuvelier, Jacobs J., Boosten, Jodogne, Dewalleff

Doelpunten KSM: Boosten Josly

MVP: de 9 man die d'er op tijd stonden.

Toogploeg: Willy, Urbain, Kim, Jantje

Veteranen Winterslag - KSM

20/11/2015

Wederom twee potten voor Pé.

Regen en wind, maar mooi bespeelbaar veld daar in Boxberg. Toch nog 13 krijgers op het veld die Winterslag onmiddellijk bij de keel grepen. Al snel enkele kansen voor KSM dat via Pé de score kon openen. Mooie plaatsbal van de man met het staartje. Winterslag kwam nu ook opzetten, maar keeper Henri speelde dit maal "een berematch" en stopte zo ongeveer alles. Nog voor rust kon Pé -ja, weer hij - na een snelle uitbraak de 0-2 op het bord prikken. Wedstrijd gespeeld dus, want na rust viel er niet veel meer te beleven. KSM controleerde de wedstrijd en Winterslag wou wel, maar stelde aanvallend niet echt veel voor.  Fijne sportieve match met nog een leuke aprés party te huize Charly.

Ploegopstelling: .Lehane, A. Hardy, Verhelle, Jacobs Fr., ('35 Vrancken), Peters, Cosemans, Vossen, Cuvelier, Jacobs J., Dewalleff ('35 Hermens), Van Olmen

Doelpunten KSM: Pé Cosemans (2 maal)

Beste ref: ene speciale,

MVP: Pé Crashcar die zijn twee potten lekker binnenknalde, en een speciale vermelding voor doelman Henri

Toogploeg: Willy, Henk, Noel, Kim, Charel, Anita

Herk VC - KSM

28/11/2015

Totale off-day in eerste helft, KSM zwaar onderuit.

KSM trok op deze winderige en koude zaterdag naar Herk. We wisten niet goed wat te verwachten, want we speelden slecht ooit één keer tegen deze ploeg. Millen begon zwak en kwam er in heel de eerste helft niet echt aan te pas. Niet dat VC Herk nu zo schitterend was, ...integendeel. Kinderlijke indivuduele fouten lagen aan de basis van de 4-0 ruststand. Slecht uitverdidigen, balvelies in het middenveld en ondoordacht doorschuiven lagen aan de basis van deze wanprestatie. Na vier wissels in de rust een heel andere tweede helft, met een veel beter KSM en daarbij ook dan nog twee doelpunten van Pé. Helaas was de wedstrijd al gespeeld, en in het einde kon ook Herk nog de score opdrijven. Leerrijke wedstrijd voor ons.

Ploegopstelling: Cuvelier, Dewalleff, ('35 Hardy B,) Hardy A., Hermens J, ('35 Jodogne), Cosemans, Vranken, ('35 Partoens), Reweghs, Meers, Snellinx, Peters, Verhelle ('35 Vanistendael)

Doelpunten KSM: zoals meestal Pé Crashcar, twee maal dan nog.

Beste ref:

MVP: Pé weeral

Toogploeg: Rudi, Charel, William, Sabine, Jos, Eddy, Henk, Urbain

KSM - FC De Wrakken

05/12/2015

Sportief treffen met wederom een nederlaag voor K.S.M.

Ei zo na geen voetbal dit week-end! Vrijdagavond lieten de Rio Boys weten dat ze hun kat zouden sturen, en dan sta je daar natuurlijk! Gelukkig is er nog Facebook, en een bericht dat ook FC De Wrakken in de shit zaten. dus snel nog wat kunnen fixen, zodat we toch nog konden voetballen. Nu het moet gezegd, de velden lagen er zeer slecht bij, in feite een beetje schandalig en voetbal onwaardig.

KSM begon volle goede moed aan deze wedstrijd, de wil was er zeker, maar ook nu weer heel wat slechte passes, domme fouten en verkeerde keuzes. daarbij ook nog eens een doelman die in feite geen doelman is, en dan weet je het .......een o-3 achterstand aan de rust voor de KSM boys. Na de koffie een beter Millen, met al dadelijk een doelpunt van Sebas. Millen bleef aandringen en er kwam opnieuw leven in de brouwerij. Zeker nadat Kim ook nog tot 2-3 wist te milderen. Weer geloof in Millerse rangen, maar echter voor korte duur. Gelegenheidsdoelman Rony ging helaas weer ion de fout en dus 2-4. In het slot wisten beide teams nog eens te scoren (Adriaan voor KSM) zodat er uiteindelijk een 3-5 eindstand op het scorebord stond. Na de wedstrijd waren er nog "hete-honden" en natuurlijk ook nog heel wat Jupiler!

Ploegopstelling: Cuvelier, Vossen, Dewalleff, Hardy A., Jodogne, Cosemans, Partoens, Reweghs, Snellinx, Peters, Jacobs F., ('35 Teunkens)

Doelpunten KSM: Sebas, Adriaan en Kim

Beste ref: goede leiding van ref. Urbain

MVP: William en Cuv, om in laatste instantie toch nog ons plein van de nodige lijnen te willen voorzien.

Toogploeg:  Charel, William, Sabine, Wendy, Eddy, Willy, Henri,

KSM - FC Boxberg

02/01/2016

Eerste wedstrijd van het nieuwe jaar: een nederlaag voor K.S.M.

Zoals de traditie het wil is de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar een thuismatch. Dit maal was FC Boxberg de tegenstander. een fijne en sterke ploeg, ook aan de toog.

Beste ref: goede leiding van ref. Johan

Toogploeg: bijna iedereen, want aansluitend onze nieuwjaarsreceptie

Rio Boys Uikhoven - KSM

10/01/2015

Tweede nederlaag op rij voor K.S.M.

Vandaag naar de Rio Boys in Uikhoven. De vorige wedstrijd stuurden de heren hun kat! KSM mocht KSM niet zijn om zich daar dan ook niks van aan te trekken. Winderig en uitzonderlijk slecht veld, maar toch voetballen. KSM was er met maar liefst drie nieuwelingen, te weten Tom, Yannick en Niels. Drie testers, die jonge rakkers!

We wedstrijd begon voorzichtig langs beide kanten, maar Rio Boys was veel gevaarlijker voor doel. Henri kon een paar ballen keren, maar moest zich toch al snel gewonnen geven. KSM keek al snal tegen een 2 - 0 achterstand aan. Gelukkig kon Pé en Sebas nog voor de rust milderen tot 2-2. Verse en nieuwe krachten na de rust. En weer was het Uikhoven dat met een strak en geplaast shot op voorsprong wist te komen. Maar niet voor lang. Na de eerste hoekschop was het al raak voor KSM. Niels wist de bal mooi en rechtstreeks in doel te plaatsen. Bewust of onbewust? We laten het in het midden: 3 - 3. Er kwam wat meer animo in de wedstrijd, en de beslissingen van de ref waren vooral in het voordeel van de thuisploeg. Gevolg vrije trappen bij de vleet voor doel van Henri. En ja, wat moest gebeuren, gebeurde ook. Vrije trap Rio en KSM nu definitief op achterstand met 4-3. Tijd dus om af te fluiten.
Na de wedstrijd was de derde helft duidelijk voor Millen. Ook nog dank aan Rio Boys UIkhoven voor de lekkere frietjes na de wedstrijd. Volgende week beter zeker?

Ploegopstelling: Lehane, Dewalleff, Hardy A., Jodogne, ('35 Nassen) Cosemans, Hermens, Partoens, ('35 Reweghs) Snellinx, Peters,  ('35 Hauben), Meers, ('35 Roemers), Jacobs

Doelpunten KSM: Sebas, Pé en Niels

Beste ref: Joël Bollen deed zijn best

MVP: Niels met een onwaarschijnlijke rechtstreeks ingedraaide corner

Toogploeg:  Bartje, Urbain, Willy en Chaquira van den Aldi

Blauwvoet Werm - KSM

18/01/2015

Weer de boot in: nieuwe  nederlaag voor K.S.M.

Zondacgochtend, wind, vrieskou, onbespeelbaar veld en spelers die niet komen opdagen. We hebben het nog al meegemaakt! KSM was duidelijk niet wakker bij de start, want voor dat Charel zijn Gluhwein op had was het al 1-0. Millen deed redelijk mee, maar was onmondig vooraan. Blauwvoet had duidelijker warmer voeten, en bij rust was het dan ook al 3-0. Niet veel animo tijdens de rust, berusting! Tweede helft een beter Millen met nog redelijk wat kansen, en op eentje daarvan wisten we zelfs te scoren. OP tegenaanval werd het nog 4-1, meteen ook de eindscore in een wedstrijd om heel snel te vergeten

Ploegopstelling: Lehane, Dewalleff, ('35 Roemers), Boosten, Reweghs, Jacobs Joke,  Snellinx, Peters,  Meers, Jacobs Fre, Cuvelier, Grauwen

Doelpunten KSM: Meers

Beste ref: Eddy Vantilt, brave jongen!

MVP: Tom, Sebas en Pé die hun kat stuurden in plaats van af te melden.

Toogploeg:  Bartje, Jan, Willy, Bjorn, Charel,