top of page
Veteranenfeest 23

Veteranenfeest 23

Trillen en walsen

Trillen en walsen

Walsen van de velden Oud veteraan - letterlijk en figuurlijk - Noel nam de zware taak op zich om de 2 velden te walsen, zodat we weer op een biljartlaken kunnen sjotten. Waarvoor dank....

Ze zijn er,...de nieuwe polo's

Ze zijn er,...de nieuwe polo's

Na lang wachten zijn ze er dan eindelijk, onze nieuwe team polo's. We kozen voor oerdegelijke Adidas. Vanaf eind januari zal iedere Millerse veteraan er eentje gratis mogen komen afhalen in onze kantine te Rosmeer. Alvast veel plezier ermee.

Veteranen feest

Veteranen feest

Op zaterdag 19 november verwachten we alle veteranen en hun partner op ons jaarlijks veteranenfeest dat traditioneel zal doorgaan in Hoeve Dewalleff. DJ Joske zal ten dans spelen! Aftrap 19.00 uur......graag iedereen op post!

Verlies tegen Sint Lutgarde

Verlies tegen Sint Lutgarde

Afgelopen vrijdag moest Krom & Stijf het opnemen tegen de vrienden van KWB Sint Lutgarde uit Tongeren. Na een verdienstelijke en sportieve wedstrijd verloor Millen alsnog met 0-2. De "derde helft" was er echter eentje voor de thuisploeg!

Miguel op bezoek

Miguel op bezoek

Aangename verrassing afgelopen zaterdag: onze Spaanse vriend Miguel - uit Carthagena - kwam onverwacht op bezoek en speelde zelfs een wedstrijd met ons mee! Fijn om hem weer eens terug te zien!

Voetbaltreffen: Vier Landen Tornooi

Voetbaltreffen: Vier Landen Tornooi

Zaterdag 8 oktober organiseren we een treffen tussen Dongen V.V. uit Nederland, VfB'08 Aachen uit Duitsland, Frodsham Vets FC uit Engeland en natuurlijk Krom & Stijf Millen uit België. Alle supporters op post natuurlijk!

Verdiende overwinning

Verdiende overwinning

Krom & Stijf Veteranen Millen won afgelopen week-end met 1-0 tegen de vrienden van Blauwvoet Werm. Charelke was erbij er zag dat het goed was!

Eerste thuismatch

Eerste thuismatch

Afgelopen week-end de eerste thuismatchen op De Zeemeeuw. Heel wat werk voor onze "greenkeeper" Noel. Hij zag dat het goed was, want de twee velden lagen er perfect bij.

Laatste wedstrijd

Laatste wedstrijd

Zaterdag 11 juni is het voor KSM een laatste maal verzamelen geblazen. We spelen op de Happening van Rio Boys Uikhoven de laatste wedstrijd van het seizoen en rusten dan tot halverwege augustus. Nog een fijne vakantie!

Toernooi Cap D'agde

Toernooi Cap D'agde

Van 3 tot 5 juni was een 22 koppige delegatie uit Millen te gast in de Zuid-Franse badplaats Cap D'agde voor het eerste Tournois D' Epebhe. mooie velden, lekker weertje en fijn gezelschap! Een top week-end!

K.S.M. @ Stayen

K.S.M. @ Stayen

Hoogdag voor de Millerse Vets: op zondag 29 mei trokken we ten strijden tegen EFF Crystal Palace uit London, en dit op een prachtige locatie: de Hel van Stayen. Krom & Stijf won met 5-0 van een erg sportieve en sympathieke Engelse ploeg. Voor herhaling vatbaar.

KSM @ Beekse Boys

KSM @ Beekse Boys

Voor de 7de maal trok Krom & Stijf Millen naar Sint Anthonis om daar weer deel te nemen aan het beroemde "Asperge-toernooi". KSM haalde de finale, maar de thuis fluitende ref ging helemaal de mist in. Desondanks weer een fijne dag!

5.000 € voor het Goede Doel

5.000 € voor het Goede Doel

Na afloop van alweer een geslaagde editie van onze Internationale Voetbal Happening, gingen er weer 2 cheques de deur uit. Voor zowel Klavertje 3, als Tevona Oostheuvel lag er 2.500 euro klaar. Met dank aan alle teams en sponsors!

Millen Carnaval

Millen Carnaval

Op zaterdag 12 maart zijn alle vets, wederhelften en kids, van harte welkom ons "Millen Carnaval". Feestpaleis is de hangaar bij bouwbedrijf Theunissen. Alle leden welkom vanaf 14.00 uur! Santé!

Geslaagde Nieuwjaarsreceptie

Geslaagde Nieuwjaarsreceptie

Afgelopen zaterdag was het verzamelen geblazen voor de Millerse vets. Op het programma de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Met maar dan 100 aanwezigen was het dan ook weer snel één van de betere party's! Op naar de volgende!

Bij het overlijden van Lambert

Bij het overlijden van Lambert

Krom & Stijf Veteranen MIllen nam deze week afscheid van Dhr. Lambert Petry, jarenlang boegbeeld van KSM en een voetballer in hart en ziel. Langs deze weg ook een oprecht innige deelneming aan de familie!

Onze Beste Wensen

Onze Beste Wensen

Langs deze weg onze Beste Wensen voor het nieuwe jaar aan al onze leden, supporters, sponsors en bezoekers van deze site!

Jelle is jarig!

Jelle is jarig!

Proficiat aan onze kleinste veteraan! Hieperdepiep voor jarige Jelle, die er deze week 14 werd.

KSM@Je-never-drink

KSM@Je-never-drink

D'er was er deze week eentje jarig: onze kleinste supporter werd 14 jaar. Proficiat maat!

KSM@VIP dag FC Herderen-Millen

KSM@VIP dag FC Herderen-Millen

Een delegatie KSM'ers trok afgelopen zondag naar de VIPdag bij de buren van FC Herderen-Millen.

KSM @ Bal van de Burgemeester

KSM @ Bal van de Burgemeester

Na de wedstrijd van afgelopen zaterdag trok een delegatie KSM Boys naar het jaarlijkse Bal van de Burgemeester dat voor de gelegenheid doorging in Elst. Veel bier en een leuk optreden van Domino zorgden voor een goede ambiance!

KSM weer naar Sagres

KSM weer naar Sagres

Voor de derde maal trekt een delegatie van Krom & Stijf Millen naar het Portugese Sagres. Van 6 tot 8 november nemen we er deel aan het jaarlijks tornooi. Sagres bier in Pau de Pita staat zeker op het programma. Niet minder dan 34 krijgers maken de trip! Nu dus al een succes!

KSM op Lions Jumping & Brunch

KSM op Lions Jumping & Brunch

Toffe zondag in Lafelt waar KSM te gast was op de jaarlijkse Jumping en Brunch van Lions Club Tongeren tvv Tevona Oostheuvel. Lekker eten, toffe muziek en natuurlijk een lekkere pint! Meer moet dat niet zijn.

Eerste overwinning een feit!

Eerste overwinning een feit!

De eerste overwinning is een feit. een knap KS Millen ging winnen bij de vrienden van Zutendaal VV. Doelpunt van Pé, ....het volledige wedstrijdverslag kan U vinden onder de rubriek wedstrijdverslagen.

International Vets Game

International Vets Game

Op vrijdag 18/09 ontvangt KS Millen de Redland Ramblers FC. Een Engelse tegenstander uit het verre Bristol. De aftrap is voorzien om 19.00 uur en na de wedstrijd bieden we onze gasten een diner aan, met daarbij natuurlijk de nodige Jupilers. Supporters op post!

Start nieuwe seizoen 2015-2016

Start nieuwe seizoen 2015-2016

Zaterdag 29 augustus straten we met het nieuwe seizoen 2015-2016. En we starten meteen met een knaller van formaat: en Veteranen Treffen met 12 teams uit de buurt. Aanvang 14.30 uur op de drie velden van Zwembad De Zeemeeuw. Supporters op post!

Krom & Stijf op Stayen

Krom & Stijf op Stayen

Krom & Stijf Millen mocht natuurlijk niet ontbreken op de Limburgse derby. Met twintig waren we om af te dalen in de Hel van Stayen. Fijne match, leuke sfeer en een lekker pintje! Voor herhaling vatbaar!

Gentse Feesten

Gentse Feesten

Met 26 Millerse Vets ging het afgelopen week-end richting Gentse Feesten. Heel wat muziek, nog meer bier en natuurlijk een massa goede foto's. De beste is ongetwijfeld deze van Koen Kapoen. Voor meer uitleg..........vragen aan Koen!

Kleine veteraan

Kleine veteraan

Met fierheid melden we U de geboorte van Juliette, dochter van mede-speler Kristof Teunkes. Vader en dochter stellen het goed. mama Marie is super fier! Daar moet op gedronken worden......

Pauze voor Millerse Vets!

Pauze voor Millerse Vets!

Net zoals deze "nummer 14" ook voor de rest van het team een "plaspauze"! Eerstvolgende wedstrijd zal doorgaan op zaterdag 29 augustus. En klein tornooitje op de velden van Zwembad De Zeemeeuw. Alvast tot dan!

Uitnodiging Tornooi Sagres

Uitnodiging Tornooi Sagres

Wederom een uitnodiging binnen van onze Portugese vrienden uit Sagres. Wie wil en kan er mee op 7 & 8 november? Hopelijk krijgen we een team samen.....

Super Mario bij de Beekse Boys

Super Mario bij de Beekse Boys

Op zaterdag 30 mei trok KMS weer richting Sint Anthonis om deel te nemen aan het bekende Aspergestornooi. Resultaat een mooie vierde plaats en maar liefst 55 kilo asperges gewonnen!

Krom & Stijf naar Nederland!

Krom & Stijf naar Nederland!

Zaterdag 30 mei trekt KSM voor de vijfde naar naar Sint Anthonis. We hopen op een goede opkomst en natuurlijk ook een goed resultaat op het veld een aan de toog!

Vet. Horpmaal - K.S.M.

Vet. Horpmaal - K.S.M.

Avondwedstrijd op het kleine en slecht bespeelbare veld van Horpmaal. Onze twee youngsters in de hoofdrol. Gelijkspel 3-3, maar er zat zeker meer in! Derde helft gewonnen aan de toog in de Moustache!

K.S.M. - Vétérans Hannuit

K.S.M. - Vétérans Hannuit

Koud, nat, zwaar veld....een moeilijke opgave dus voor KSM dat toch wist te overtuigen met een mooie 3-2 overwinning. Geweldige derde heft gewonen door de thuisploeg.

K.S.M. -  Vétérans Floreffe

K.S.M. - Vétérans Floreffe

De tweede wedstrijd tegen het Waalse Floreffe was een maat voor niets: Brend trapte er 4 tegen de netten, en Big Tall Nils deed er nog eentje bovenop. Einduitslag 5-2 voor een ontketend KSM. Charel mocht de trofee in de lucht steken na afloop!

Vétérans Chooz - K.S.M.

Vétérans Chooz - K.S.M.

De eerste wedstrijd in Chooz was er eentje tegen de organiserende club. Millen begon zwak, en keek al na 5 minuten tegen een achterstand aan. Kim kon voor rust nog gelijkmaken. Na rust een agressief Chooz dat eerst Lesley eruit sloeg (letterlijk dan) en dan Kim over de rooie deed gaan. Voor affluiten wist het lokale team nog te scoren en zo moet KSM vrede nemen met een 2-1 nederlaag.

Uitspraak van de dag

Uitspraak van de dag

Bij iedere trip is er wel iets dat blijft hangen: een actie op het veld, een domme opmerking of en leuke uitspraak. Ditmaal ging de hoofdprijs naar Henkie Penkie: "De kop wil nog wel, maar de benen kunnen niet meer!"

Hamstring kwetsuur voor Bart

Hamstring kwetsuur voor Bart

Draaischijf Bart moest in extremis afhaken voor de eerste wedstrijd op het Internationale Tornooi in Chooz. De medische staf gaf deze foto vrij waarop de ernstige hamstring blessure duidelijk zichtbaar is. Alvast een spoedig herstel Bart!

K.S.M. - Vet. Velm

K.S.M. - Vet. Velm

Vlotte en makkelijke overwinning tegen de Vets van Velm. Op het mooie kunstgrasveld was Millen heer en meester. Doelpunten van Kenny, Fre, Cuv en Gert. Conclusie: wij willen ook een kunstgrasveld!

Wilde dieren in Chooz

Wilde dieren in Chooz

De top attractie in het Franse Chooz was ongetwijfeld de plezante verschijning van twee jonge dartele olifantjes uit Millen. Hoofdsponsor Grauwen was alvast opgezet met de extra reclame voor zijn zaak!

Vet. Hannuit - K.S.M.

Vet. Hannuit - K.S.M.

Vrijdagavond match over de taalgrens bij de vrienden uit Hanuit. Modderveld, regen en wind. Maar belangrijker, een 2-7 overwinning van een jeugdig Krom & Stijf.

K.S.M. -  FC Ubbersel

K.S.M. - FC Ubbersel

Zware 1-5 nederlaag. Wanprestatie van onze keeper en de man van de watergroep. Wel goede tweede helft met knap doelpunt voor Millen.

K.S.M. naar Frankrijk!

K.S.M. naar Frankrijk!

Van 20 tot 22 maart zullen 23 KSM leden aanwezig zijn in het Franse Chooz om de Belgische kleuren te verdedigen in een klein internationaal tornooi. Belangrijker nog is de aanwezigheid van onze Portugese vrienden uit Sagres. De Super Bock kan weer vloeien!

K.S.M. - Vet. Zwartberg

K.S.M. - Vet. Zwartberg

Zware 1-5 nederlaag tegen een erg jong en dartel Zwartberg. Plein lag er nochtans goed bij, maar de tweede helft was er voor KSM teveel aan. Op naar de volgende!!

Unieke K.S.M. vlag

Unieke K.S.M. vlag

Bij het opruimen van wat oude spullen kwam plots een unieke Krom & Stijf vlag te voorschijn. Hand gemaakt en in prima staat. Hoe oud het vaandel precies is weten we niet met zekerheid te zeggen, maar we gokken op meer dan 40 jaar!

K.S.M. - KWB Munsterbilzen

K.S.M. - KWB Munsterbilzen

Sportieve wedstrijd op zompig veld. Millen met veel balbezit en veldoverwicht in de slotfase toch nog onderuit met een 2-3 nederlaag tegen de toffe mannen uit Munster.

Neusbeenbreuk

Neusbeenbreuk

Het noodlot sloeg afgelopen zondag weer toe. Gelegenheidsdoelman Cuv viel uit met een neusbeenbreuk na een hevig duel met een doorgebroken bezoeker. Gevolg een week werkonbekwaam. Zij helicopter zal dus aan de grond moeten blijven.

Gert geeft een feestje.....

Gert geeft een feestje.....

Alle leden van KS Veteranen Millen zijn van harte welkom op het verjaardagsfeest van Gertje. en dit op zaterdag 7/02 vanaf 20.00u zijn jullie allemaal welkom in het Grotterieke te Zichen. (Gielenstraat 18, 3770 Riemst). Iedereen op post zeker.....,

Traktatie Gouden Schoen

Traktatie Gouden Schoen

Na de wedstrijd van aanstaande zaterdag zal onze Koen - zoals de traditie dat wil - trakteren op spaghetti na de wedstrijd. Aanleiding om er voor ons alvast een feestje van te maken......

K.S.M. - BJ Maasmechelen

K.S.M. - BJ Maasmechelen

Leuke wedstrijd op het drassige veld aan de sporthal in Herderen. Vlotte 6-3 overwinning ook, met maar liefst 4 doelpunten van Nils, eentje van Renardo en eentje van Kim. Na de match een kaartje leggen en nog een frisse Carlsberg of twee!

K.S.M. - Gravelo

K.S.M. - Gravelo

Avondwedstrijd op Sportoase tegen de vrienden van Gravelo. Onverdiende en nipte 2-3 nederlaag voor KSM. Goede opkomst prachtige verlichting en leuke afterparty.

K.S.M. - VK Boutershoven

K.S.M. - VK Boutershoven

Regenachtige vrijdagavond, pittig veld en een gemotiveerd Millen. Resultaat een puike 6-2 overwinning. Knappe doelpunten van Benti (2X), Renardo, Nils (2X) en Fréderique. Goede opkomst na de wedstrijd met lekkere pizza en een frisse pint!

K.S.M. - FC Boxberg

K.S.M. - FC Boxberg

Goede sportieve wedstrijd met ouderwetse uitslag. Een nipte 4-5 nederlaag voor een vertimmerde Millerse ploeg. Na afloop lekkere Jupiler en heel wat warme hapjes!

10 jaar KSM - Lions - Oostheuvel

10 jaar KSM - Lions - Oostheuvel

Vrijdagavond 5 december was een fijne avond voor onze vereniging. Onze vrienden van Tevona Oostheuvel hadden ons immers uitgenodigd op een diner ter gelegenheid van 10 jaar samenwerking tussen K.S.M., Lions Tongeren en Tevona. Deze 10 jaar samenwerking was goed voor maar liefst 87.500 €. Geld dat Tevona goed kan gebruiken. Ook de brave Sint en zijn Zwarte Piet waren van de partij.

Vi Cou St. Walbourge - K.S.M.

Vi Cou St. Walbourge - K.S.M.

Afgelopen vrijdagavond ging het richting Wallonië waar we een mooie overwinning van Krom & Stijf bij de vrienden van St. Walbourge mochten meemaken. Doelpunten van Bartje op strafschop en Kimbo deden onze Waalse vrienden de das om. Lekkere spaghetti na de match en een Happy Kimbo die de volle plateau bier met plezier liet aanrukken.

Gouden Schoen 2014

Gouden Schoen 2014

Tijdens het jaarlijks veteranenfeest werd Michel Wouters samen met wederhelft Sandra bekroond met de Gouden Schoen 2014, en dit voor zijn jarenlange dienst als echte vet. Proficiat van alle leden!

Kuitbeenbreuk voor Kurt

Kuitbeenbreuk voor Kurt

Slecht nieuws voor medespeler Kurt Noben, die na een tackle het veld moest verlaten in Heusden. De diagnose later op de avond was bikkelhard: en kuitbeenbreuk en out tot na nieuwjaar. Langs deze weg wensen we Kurt een spoedig en succesvol herstel toe. Hopelijk weer vlug in op de groene mat.

Bob Charley ..of Charel Marley?.jpg

Bob Charley ..of Charel Marley?.jpg

Onze Charel helemaal klaar voor de trip naar Sagres, Portugal. Hier nog op de luchthaven met een warme kop koffie. Later was het meer Super Bock of Sagres beer! Santé!!

Lanaken VV - KSM

Lanaken VV - KSM

Zware nederlaag tegen en in Lanaken. Krom & Stijf moest lijdzaam toezien hoe Kurt, Kenny en Marc naar de kant moesten met kwetsuren allerhande. Gelukkig kon Kim nog het eer redend doelpunt tegen de touwen jagen. Sportieve en fijne match met leuke ontvangst achteraf.

FC Wrakken - KS Millen

FC Wrakken - KS Millen

Mooie overwinning afgelopen zaterdag. Krom & Stijf won verdiend tegen de stugge en dappere Wrakken. Na een off-side doelpunt was het eerst achtervolgen, maar na doelpunten van lange Nils en Slome Ronny werd het uiteindelijk toch nog 1-3 voor een speels en dartel Millen. Op naar de volgende!

Nieuwe KSM polo nu verkrijgbaar!

Nieuwe KSM polo nu verkrijgbaar!

Voor al onze leden ligt er momenteel een nieuwe clubpolo klaar. We kozen voor zwart, en natuurlijk mag ons clublogo er niet op ontbreken.

Veteranenfeest

Veteranenfeest

Noteer met stip in jullie agenda: het jaarlijks veteranenfeest. Het feest zal doorgaan op zaterdag 15 november in de feestzalen van Hoeve Dewalleff.

KSM@Milano

KSM@Milano

Een 34 koppig gezelschap van Millerse veteranen en hun wederhelften trok van 19 tot 21 september naar Milaan. Op het programma de Modeweek en natuurlijk de topper AC Milan - Juventus. Het verslag met heel wat sfeerfoto's volgt later....

Ac Milan vs Juventus

Ac Milan vs Juventus

Met 21 waren we te gast in een kolkend en indrukwekkend San Siro. Meer dan 80.000 man voor de topper in de Serie A. Juventus was duidelijk de betere ploeg in een toch wat tegenvallende topper. Qua sfeer en beleving was echter alles "piccobello". Een avond om niet snel te vergeten.

Milano Love

Milano Love

Aan onze trip naar Milaan hing ook duidelijk een romantisch kantje. Getuige daarvan deze intieme fot van Vero & William. Bijkomend fotomateriaal kan bekomen worden bij de webmaster

Mark "Moets" Partoens

Mark "Moets" Partoens

Tweede nieuwkomer voor K.S.M. dit seizoen is Marc (Moets voor de vrienden) Partoens. Transfervrij overgekomen van het ter ziele gegane Zichen FC. In een ver verleden nog speler voor Hedera Herderen. Polyvalent loopwonder, snel ook aan de toog. Welkom!

Lions Jumping Oostheuvel

Lions Jumping Oostheuvel

Krom en Stijf Veteranen Millen trok afgelopen zondag met een 50 tal leden naar de traditionele Lions Jumping in Oostheuvel. Lekker eten en drinken, en natuurlijk veel fun. Fredje viel letterlijk in de prijzen, en ging met de bloemen lopen, maar moest later helaas afgevoerd worden in een rolstoel. De oorzaak laten we in het midden......

Nieuwe keeper

Nieuwe keeper

Na lange nachtelijke onderhandelingen kon KSM een nieuwe keeper aantrekken. Voor vele in Rudi Jans (49) geen onbekende, want in een ver verleden verdedigde hij al de kleuren van Millen VV. En ook al is hij van Herderen afkomstig, toch heten we hem van harte welkom in ons team.

Recht is recht

Recht is recht

Mooie rechte lijnen, het is ooit anders geweest. Jantje deed het goed......met een koortje!

Veel werk

Veel werk

Heel veel werk aan de velden dit week-end, en dat naar aanleiding van onze eerste thuiswedstrijd. Maaien, belijnen, netten en poetsen! Gelukkig was er op tijd en stond een koele Jupiler!

William 50

William 50

Langs deze weg willen we William nog eens van harte feliciteren met zijn 50ste verjaardag. Leuk feestje daar in de tuin. En nog knapper: zijn Jupiler triomfboog! Bedankt maat!

Powernap

Powernap

Onze man van staal zat er zaterdagnamiddag effe door. Niet te verwonderen natuurlijk, want de dag ervoor was onze Charel wat blijven plakken op het tuinfeestje! Na een korte powernap was hij weer helemaal de oude!

Help from Spain!

Help from Spain!

Een oprecht woord van dank aan onze Spaanse vriend Miguel Angel, die samen met alle Millerse Vets keihard meehielp tijden onze Happening. Een groot man, letterlijk en figuurlijk - met het hart op de juiste plaats. Thanks Miguel!

Domino

Domino

Hoogtepunt van onze Happening 2014 was zonder meer het optreden van Domino op woensdagavond. In een barstentvolle feesttent gaven ze het beste van zich zelf.

bottom of page