top of page

KSM vs. Veteranen Gravelo (2-5)

18/10/2013  

 

De jongens van KSM traden afgelopen vrijdag aan tegen de veteranen van Gravelo. Geheel tegen de gewoonte in, hadden we slechts 11 spelers. Gelukkig was Urbain aanwezig om de wedstrijd in goede banen te leiden. Traditiegtrouw was de tegenstreven een niet te versmaden tegenstrever, waar we het doorgaans erg moeilijk tegen hebben. Nu ook weer, lees maar even mee... 

Vanaf het moment dat de wedstrijd op gang gefloten werd greep Gravelo ons bij de keel. Met hun vlotte combinaties, veelvuldige driehoekjes en snelle uitbraken vanop de flank, deden ze ons zeer veel pijn. Bovenal hadden ze nog een kwieke doelwachter die de doelmond versperde. Niets lukte voor de Millenaren en als we dan toch eens een aanval op touw zetten, dan kwamen ze er vliegensvlug uit op de counter. Ze lieten ons bij momenten ook rondtikken, maar ondoordacht waren de combinaties en onzuiver de passing. Iedereen van KSM deelde in de malaise en er werd werkelijk niets tentoongespreid gedurende de ganse eerste helft. De jongens van Gravelo kwamen er echter snedig uit en pakten onze backs koud in de rug, zowel langs links als langs rechts. Cuv & Josly probeerden hen nog af te stoppen, maar desalniettemin gingen we rusten met een 4-0 achterstand. Droog in de kakker noemen ze zoiets in het vakjargon! 

Tijdens de rust werd er in de kleedkamer geroepen, getierd en ambras gemaakt. Dit hadden we blijkbaar nodig, want tijdens de aanvangsfase van de tweede helft staken we meer vloeiendacties in elkaar! Nils werd het straatje ingestuurd door Gert en bediende op zijn beurt de aanstormende Collignon. Fréderic zag de doorgelopen Gert echter in een betere positie staan en sprong listig over de bal. Koud kunstje voor Gert om de bal voorbij de verbouwereerde doelman te duwen. De vets van Krom & Stijf waren ontketend en de aanvalsgolven volgden elkaar in ijltempo op. Kimbo vond dat hij zich meer moest profileren, en hoe! Hij ving een weggekopte voorzet in één tijd op zijn rechterpoot (terwijl hij nota bene linksvoetig is) en knalde de bal enig mooi in de kruising. De verslaggever van de wedstrijd vraagt zich tot op heden nog altijd af hoe hij dat klaargespeeld heeft. Waarschijnlijk was hij in paniek en wilde hij de bal gewoon wegtrappen. Toch chapeau voor onze bijna-dertigjarige Tongenaar. Tijdens de rest van de tweede helft gebeurde er niets noemenswaardig. De bezoekers scoorden uiteindelijk nog een keer, waardoor de eindscore op 2-5 eindigde.

 

De derde speelhelft moest KSM ook aan de jongens van Gravelo laten. Dit voor de eerste maal sinds mensenheugenis. Laat dit een warme oproep zijn aan alle leden van KSM: "met het mes tussen de tanden aan de toog vanaf nu!"

 

Opstelling KSM: Lehane, Dewallef, Boosten, Cuvelier, Vanistendael, Van Olmen, Meers, Snellinx, Jodoigne, Collignon, Wuytens.

 

Toogploeg: Steegen, Vossen, Hauben, Theunissen, Noben, America, Penninger.

 

 

bottom of page