top of page

H A P P E N I N G   2 0 1 7

24 - 25 - 26 - 27 mei

Naar goede gewoonte organiseert Krom & Stijf Veteranen Millen ook dit voetbalseizoen weer  een internationale voetbalhappening! Gedurende 3 dagen spannen meer dan 60 medewerkers zich dag én nacht in om ervoor te zorgen dat alle deelnemers en sympathisanten zich wéér mateloos kunnen amuseren. Met veel voetbal, talrijke nevenactiviteiten en geweldige optredens zoekt jong en oud naar vertier en veel sociaal genot op de beruchte happening van de veteranen van Millen...

Op woensdag 13 mei trappen we de happening op gang met wedstrijden, muziek , sfeer en vooral lekkere pintjes. De wedstrijden beginnen pas in de avond, maar volgens goede gewoonte, trekken de sportieve vrienden pas in het holst van de nacht huiswaarts. We kunnen nu al vertellen dat DOMINO op woensdag voor U ten danst speelt! Kenners van het gebeuren weten wat dat betekend: ambiance tot en met!

 

 

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 mei 2015 is het dan weer de beurt aan de veteranen van KSM om voor de ambiance en de sportiviteit te zorgen. Geruggesteund door de jongens van Shakedown komt ieders smaak aan bod. Kies je voor de sfeer en ambiance, dan hoor je thuis in de marquee. Wil je liever helemaal shaken op groovy beats, dan vind je je gading eerder op de achterste terreinen. 

We ontvangen op drie dagen tijd meer dan 170 ploegen uit meer dan 10 verschillende landen. Deze bonte bende beslechten vriendschappelijke wedstrijden op één van onze zes speelvelden onder leiding van uiterst professionele scheidsrechters. 

Vanaf dat het donker wordt, laten we een legertje aan straffe live coverbands en ambiancegroepen  op jullie los in de marquee. Als zij jou niet aan het dansen kunnen brengen, dan moet je een garçon erbij roepen. Met meer dan 30 man achter en voor de toog voorzien zij jou en je vrienden gaarne van het gouden godendrank. Ons barbecue-team zorgt dan weer voor de snelle snack of het uitgebreide  diner. Voor ieders wat wils! 

Natuurlijk kan jij hier niet ontbreken, dus schrijf je als de bliksem in en bezorg ons vandaag nog je inschrijvingsbewijs. Zegt voetballen je niets, kom dan gerust de sfeer opsnuiven. Jullie zijn allen welkom!

Het Millerse stratentornooi wordt ook dit seizoen ondersteund door de Lions van Tongeren en gaat door op donderdag 14 mei. Traditiegetrouw nemen de verschillende "stratenploegen" het tegen mekaar op in vaak hevige wedstrijden. Maar na het tornooi volgt de minstens even traditiegetrouwe verzoening in de marquee!

Verder op het programma de "Lions Service Club Beker" en de traditionele hondenwandeling. Voor elk wat wils dus!

bottom of page